Grandma’s wisdom.. hahaha

Hari iniw genap setahun aku bekerja di Company X (bukan nama sebenar).

Adakah aku akan menyambut ulang tahun yang ke 2 tahun di company iniw?

Masa depanku samar-samar belaka. wuahahaha…

Part of me want to get out from this company, another part of me still stuck between the dilemma. wuwuwu…

Sebenarnya aku apply keja ni secara ‘accidentally’

Time tu aku ada apply 2 company. Let say Company X dan Company Y.

Why I said it was accidentally? Sebabnyeh application letter ke Company X aku hantar ke Company Y. dan sebaliknya.

Tak lama pastu, a woman from company X called me suruh gi interview.

My first impression to one of the interviewer was like “Mudanya dia ni.. baru grad ke?”

I gave them the lowest expected salary (for a degree holder), and they gave me suits to my qualification. ahakz.

And then I got this job. Itulah rezeki namanya..

Walaupun surat tak betul, tapi kalau dah suratan.. situlah rezeki aku.. wuwuwuu..

You know what.. the woman yang called me now is my best friend. hehe(^,^)V

And the guy yang I thought baru grad tu is one of the member of Board of Management yang amat disegani. ahahaha.

Itulah nenek mat saleh I penah pesan : “If it’s meant to be, it will be.. What’s for you, won’t pass you”

To all fresh graduates outhere, don’t be so choosy in applying jobs. First job doesn’t have to be related to what you learned in Uni. Cayak la kata ku tok..

p/s: Sampai bilakah aku di Company X? muhuhu..