Giveaway. Yeay!

Kak Maya nak bagi giveaway! Yeay…

It took me a while to participate for this giveaway, because I am really really poor in making a slogan.

Normally, I wouldn’t take part in any contest if they need a slogan. But for Kak Maya, I’ll do my best. ahaha.

First of first, this entry is open to everyone. Please visit this blog to participate : mumble-bubble-talk.blogspot.com/

There are many present to choose.

Of all the selections, I’ll choose Kapsul Habatussauda

“Jika saya dipilih sebagai pemenang kategori pertama, saya memilih Kapsul Habatussauda kerana di antara tujuh ciri-ciri nilai pemakanan habatussauda ialah ia anti-radang (anti-inflammation). Dah lama carik penawar sakit athritis saya, kalau kapsul ni berkesan bolehlah saya jadi regular cutomer akak nanti...” 

Don’t forget to participate folks!!

Boleh jenguk-jenguk e-mayaonlineshop.blogspot.com/ kalau nak beli produk…

p/s (1) : Slogan macam ape tah… Confirm tak layak. ahahaha…

p/s (2) : Actually nak aim giveaway jubah. (Kak Maya, takde hadiah saguhati ke? hehehe)

Advertisements

4 thoughts on “Giveaway. Yeay!

  1. tq dear sudi join..i lebiuuuu… hahah..actually kan, akak pun tak suka contest ade slogan.. tapi kene jugak buat sebab nak tau korang nak hadiah apa..heheheh…

    nak jubah ye? heheheh… *sambil mencatit nama azura ni..heheh*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s